بازار
دوشنبه 20 آذر 9:57

مسابقات کشوری برنامه نویسی و هوش مصنوعی آیولرن

آیولرن یک آکادمی در حوزه برنامه نویسی می باشد که هدف آن علاوه بر آموزش های برنامه نویسی، ارائه و طراحی یک مسیر جامع برای دانشجویان و علاقه مندان برنامه نویسی و علوم کامپیوتری می باشد. در واقع با توجه به اهمیت و کاربرد یادگیری برنامه نویسی در جهان امروز، آیولرن توانسته است با ارائه آموزش های تخصصی و تربیت برنامه نویس های ماهر و متخصص، نقش موثری در ترویج برنامه نویسی داشته باشد. آیولرن علاوه بر آموزش در حوزه برنامه نویسی فعالیت هایی در زمینه برگزاری مسابقات برنامه نویسی و هوش مصنوعی انجام می دهد. این مسابقات به صورت آنلاین می باشند یعنی شرکت در آن ها به صورت  غیر حضوری بوده و هر ساله برگزار می گردد، شرکت کنندگان این مسابقات افرادی از سرتاسر جهان می باشند.

مسابقات کشوری برنامه نویسی و هوش مصنوعی آیولرن

مسابقات کشوری آیولرن: فرصتی برای درخشش استعداد های جوان

شرکت در این مسابقات این امکان را فراهم آورد تا با ایجاد یک فضای رقابتی میان برنامه نویسان و افراد فعال در حوزه برنامه نویسی و هوش مصنوعی، بسیاری از مسائل و چالش های دشوار و حل نشده دنیای کامپیوتر رمزگشایی شود و علاوه برآن با ایجاد یک علم جمعی، نوآوری موثری را در حوزه برنامه نویسی و هوش مصنوعی ایجاد نمود که با به کارگیری از آن می توان انجام بسیاری از کارها و فعالیت ها را در زمینه های گوناگون اعم از پزشکی(درمانی-داروسازی)، کشاورزی، صنایع غذایی و...، بهبود و توسعه بخشید، البته باید در نظر داشت که در این مسابقات هرساله جوایز با ارزشی به برندگان این مسابقات تقدیم می گردد که با به چالش کشیدن استعدادهای برتر همراه می باشد که منجر به کشف استعداد های جوان می باشد.

مسابقه ای برای حل مشکلات جامعه

همانطور که در بخش قبل به آن اشاره گردید، می توان از دستاورد های مسابقات آیولرن به منظور بهبود روند انجام بسیاری از فعالیت ها و صنایع در زمینه هایی نظیر پزشکی(درمانی-داروسازی)، کشاورزی، صنایع غذایی و...، استفاده نمود. رویداد ها و مسابقات آیولرن منجر شد تا در حوزه های فناوری، برنامه نویسی و هوش مصنوعی پیشرفت چشمگیری حاصل گردد. در واقع در آیولرن، با برگزاری این مسابقات توانسته است ایده های عملی نوآورانه ای را کشف و به مرحله اجرا بگذارد که در حوزه های گوناگون صنعتی و عمومی کاربرد دارند و می توانند بسیاری از مشکلات و چالش های جامعه را برطرف نمایند و به انجام آسان تر فرآیند ها و پردازش ها، کمک نمایند.

آیولرن سکوی پرتاب برای آینده سازان فناوری اطلاعات

آیولرن با ارائه مسیر ها و پلتفرم های آموزشی و همچنین برگزاری رویداد ها و مسابقات در زمینه هوش مصنوعی و برنامه نویسی می تواند استعداد های جوان را کشف نماید. در مسابقات آیولرن شرکت کنندگان برمبنای درک نیاز های جامعه و دنیای تجارت این امکان رو داشتند که ایده های برنامه نویسی و هوش مصنوعی را اجرایی سازند و با اجرای این پروژه های سازنده، نبض بازار را در دست بگیرند و به این ترتیب این مسابقات می تواند به سکوی پرتابی برای برنامه نویسان و علاقه مندان برنامه نویسی و هوش مصنوعی تبدیل شود.

موضوع های برگزاری مسابقه نوآوری و کارآفرینی برنامه نویسی و هوش مصنوعی در آیولرن

موضوع های مسابقات در آیولرن به سه بخش تقسیم شد که عبارت است از:

§         ایده ها

§         چالش ها

§         استارت آپ ها

بخش اول یعنی ایده ها، مسابقات با در نظر گرفتن معیار هایی نظیر تاکید برمسائل جدید، کاربردهای عملی ایده ها، گستردگی موضوعی ایده، پیش نیاز ها و منابع مربوط به ایده بود. در بخش ایده ها حوزه های ایده پردازی شامل مواردی نظیر پزشکی، سرمایه گذاری، آموزش، مدیریت، صنعت، معماری، هنر و سرگرمی، ورزش و سلامت، کارآفرینی و مد و فشن بود

در بخش چالش ها، تمرکز مسابقات برروی حوزه های وب و برنامه نویسی و  هوش مصنوعی بود. با توجه به کاربرد وب، برنامه نویسی و هوش مصنوعی، . استقبال چشمگیر از این بخش  مسابقات  صورت گرفت

بخش بعدی مسابقات مربوط به استارت آپ ها بود. در مسابقات کشوری آیولرن در بخش استارت آپ ها، نوآوری و خلاقیت استارت آپ ها به محک گذاشته شد و در میان آن ها پروژه های جریان ساز که دارای پتانسیل بالایی برای ایجاد تغییرات محسوس و موثر در صنایع و جوامع گوناگون می باشند، به تایید و انتخاب تیم داوری قرار گرفت

تایید و اعتبار مسابقات کشوری برنامه نویسی و هوش مصنوعی آیولرن

تایید و اعتبار مسابقات کشوری برنامه نویسی و هوش مصنوعی آیولرن توسط سایت ویپا صورت گرفت . شایان به ذکر است که در حال حاضر بسیاری از کشورها در سطح جهان عضو ویپا می باشند. ویپا این امکان را فراهم می آورد تا اختراعات و نوآوری ها و پروژه ها توسعه یابد و تا این لحظه بیش از 50 کشور عضو ویپا می باشند. ویپا با اعمال برنامه ریزی ها، طراحی ها و سیاست ها گذاری های اصولی و صحیح در زمینه اختراعات و علوم فناورانه و سایر پروژه های نوآورانه سازنده، موجب توسعه و بهبود همکاری های بین  انجمن ها، مخترعان و دانشگاه ها، مراکز آموزشی و پژوهشی گردیده است.  انجمن اختراعات و نوآوری ترکیه (تومیاد) با طراحی مدال ها و جوایز ویژه نفرات برتر ، نقش همکاری ویژه ای را در این رویداد ایفا کرد . همچنین این مسابقات توسط خبرگزاری های خارجی نیز پوشش داده شد و همه این اتفاقات برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات آیولرن افزود.

 حامیان بین المللی مسابقات کشوری آیولرن

اعلام نفرات برتر مسابقات

پس از یک ماراتن نفس گیر ، در طی مراسمی ، با حضور تعدادی از شخصیت های علمی و اجرایی از جمله استاد مجید تجن جاری، خانم ندا محمدی ( نماینده ویپا) ، نماینده جناب آقای دکتر شهابی هیئت مدیره صندوق نوآوری و اشتغال زایی، مهندس ؟؟، عرفان حسینی،ایلیا موقوفه،آراد روحانی، رهام بختیاری ، نفرات برگزیده مسابقات شناخته شدند و جوایز و مدارک ارزنده که برای این نفرات از سمت نهادهای علمی جهانی و کشوری در نظر گرفته شده بود به ایشان اهدا شد .

اختتامیه مسابقات برنامه نویسی و هوش مصنوعی آیولرن

آیولرن، در روز 17 آذر 1402، مراسم اختتامیه مسابقات برنامه نویسی و هوش مصنوعی خود را برگزار کرد. این مراسم با حضور گرم مهمانان ویژه ای از جمله سرکار خانم ندا ساجدی ( نماینده ویپا در ایران )، نماینده جناب آقای دکتر وهابی عضو محترم هیئت مدیره صندوق نو آوری و اشتغال زایی و جناب آقای مهندس افشین امامی مشاور وکیل قضایی، برگزار شد.

آیولرن، با برگزاری مسابقات برنامه نویسی و هوش مصنوعی، فرصتی را در اختیار علاقه مندان به این رشته ها قرار می دهد تا بتوانند استعدادهای خود را شکوفا کنند و به موفقیت دست یابند.

اختتامیه مسابقات برنامه نویسی و هوش مصنوعی آیولرن

در نهایت

علاقه مندان می توانند با دنبال کردن وبسایت  aiolearn.com و شرکت در دوره های آموزشی این آکادمی، از جدید ترین اخبار دنیای هوش مصنوعی، برنامه نویسی، بازار کار تکنولوژی روز با خبر شوند.

 

 

 

 

 



سلب مسئولیت: سایت شهرخبر صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و هیچ مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.