بازار
یکشنبه 10 دی 9:13

پیش از خرید سرور تفاوت نسل‌های مختلف سرور HP را بشناسید

وقتی نوبت به خرید سرور HP می‌رسد، پیداکردن یک گزینه مناسب در بین نسل‌ها و مدل‌های مختلف می‌تواند واقعا دشوار باشد. HP یک برند محبوب است که طیف وسیعی از سرورها را می‌سازد که هر کدام ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصر‌به‌فرد خود را دارند. درک تفاوت بین نسل‌های مختلف سرورهای HP برای تصمیم‌گیری آگاهانه و اطمینان از انتخاب سرور مناسب، ضروری است.

در این مقاله، نسل‌های مختلف سرورهای HP را بررسی می‌کنیم و ویژگی‌های کلیدی هرکدام را نام می‌بریم تا به شما در تصمیم‌گیری آگاهانه برای خرید سرور کمک کنیم.

 


 

 

معرفی سرور‌های اچ‌پی و ویژگی‌های آن‌ها

HP یا Hewlett-Packardیک شرکت فناوری چند‌ملیتی است که در سال 1939 توسط بیل هیولت و دیو پاکارد تأسیس شد. دفتر مرکزی این شرکت در پالو آلتو، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا است و در بیش از 170 کشور در سراسر جهان فعالیت دارد. HP برای تولید طیف گسترده‌ای از محصولات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، از جمله رایانه‌های شخصی، چاپ‌گرها، سرورها و دستگاه‌های ذخیره‌سازی شناخته شده است.

ProLiant نام تجاری سرور‌های HP است که به دلیل عملکرد بالا، مقیاس‌پذیری، قابلیت اطمینان و ویژگی‌های مدیریت پیشرفته خود، شناخته شده‌اند. آن‌ها برای پاسخ‌گویی به نیازهای مشاغل کوچک، متوسط و بزرگ طراحی شده‌اند و پیکربندی‌های مختلفی را متناسب با حجم کاری و برنامه‌های مختلف ارائه می‌دهند.

برخی از مدل های محبوب سرور HP عبارتند از HP ProLiant DL380 Gen10، HP ProLiant ML350 Gen10، HP ProLiant DL360 Gen10 و HP ProLiant DL580 Gen10.

 

نسل‌های مختلف سرور HP

نسل‌های مختلف سرورهای HP به‌ترتیب به‌شرح زیر هستند اما توجه داشتید اولین نسل سرور hp سرورهای g1 هستند که به دلیل گذشت به آن پرداخته نمیشود.

 

: HP ProLiant G7نسل هفتم سرورهای HP در سال 2010 معرفی شد. این سرورها از نظر عملکرد، قابلیت اطمینان و مدیریت نسبت به نسل قبل پیشرفت زیادی کرد. HP ProLiant G7برای برنامه‌های کاربردی حیاتی طراحی شده‌اند و تا 80 پردازنده، فناوری‌های حافظه پیشرفته و ویژگی‌های مدیریت پیشرفته را پشتیبانی می‌کنند.

 

HP ProLiant Gen8: نسل هشتم سرورهای HP در سال 2012 معرفی شد و بهبودهایی در عملکرد، مقیاس‌پذیری و بهره‌وری انرژی داشت. این سرورها برای محاسبات ابری و مجازی‌سازی طراحی شده‌اند و از 80 پردازنده، فناوری‌های پیشرفته حافظه و ویژگی‌های کم‌مصرف پشتیبانی می‌کنند.

 

HP ProLiant Gen9: نهمین نسل از سرورهای HP در سال 2014 معرفی شد و دارای بهبودهایی در عملکرد، قابلیت اطمینان و مدیریت نسبت به نسل قبل بود. این سرورها برای محیط‌های فناوری اطلاعات ترکیبی طراحی شده‌اند و تا ۸۸ پردازنده، فناوری‌های حافظه پیشرفته و ویژگی‌های مدیریت پیشرفته را پشتیبانی می‌کنند.

 

HP ProLiant Gen10: نسل دهم سرورهای HP در سال 2017 معرفی شد و بهبودهایی در عملکرد، امنیت و اتوماسیون را ارائه کرد. این سرورها برای محیط‌های فناوری اطلاعات ترکیبی طراحی شده‌اند و تا 112 پردازنده، فناوری‌های پیشرفته حافظه و ویژگی‌های امنیتی پیشرفته را پشتیبانی می‌کنند.

 

HP ProLiant Gen11: سرورهای جدید HPE ProLiant Gen11 تا 99 درصد عملکرد بالاتر و تا 43 درصد بازده انرژی بیشتر نسبت به نسل قبلی ارائه می دهند. همچنین، در مقایسه با نسل قبلی، سرورهای جدید HPE ProLiant Gen11 از پهنای باند ورودی/خروجی دو برابر بیشتر، 50 درصد هسته‌های بیشتر در هر CPU و 33 درصد تراکم GPU با کارایی بالا در هر سرور پشتیبانی می‌کنند. آن‌ها با پردازنده‌های نسل چهارم AMD EPYC، پردازنده‌های نسل چهارم Intel® Xeon® Scalable و Ampere® Altra بهینه شده‌اند. سرورهای نسل 11 اچ پی در سال 2022 ارائه شدند.

 


سرور برج، رک و بلید (از چپ به راست)

 

 

 

مدل‌های مختلف در نسل‌های سرور‌های اچ‌پی

هر نسل از سرور اچ پی دارای مدل‌های مختلفی است که با حروف و علائم نشان داده می‌شوند. برای مثال برخی با علامت DL (مثل (HP ProLiant DL380 Gen10، برخی علامت ML (مثل HP ProLiant ML350 Gen10) و برخی دیگر با علامت RL، SL و BL نشان داده می‌شوند. برای انتخاب نوع سرور، علاوه بر تفاوت در نسل‌ها، باید درباره معنای این حروف نیز اطلاعاتی کسب کنید.

 

Modular Line  (ML)

مدل‌های سرور ML از انواع سرور برج هستند و هدف آن‌ها حداکثر توسعه‌پذیری است.

 

 (DL) Density Line

سرورهای DL برای محیط‌های محاسباتی با چگالی بالا طراحی شده‌اند، جایی که فضا در بالاترین حد مورد نیاز است. این سرورها معمولاً روی قفسه نصب می‌شوند (مبتنی بر رک هستند) و می‌توانند تعداد زیادی هسته پردازشی را در فضای فیزیکی نسبتاً کوچکی در خود، جای دهند.

 

RISC Line  (RL)

سرورهای RL مبتنی بر معماری محاسباتی مجموعه دستورالعمل کاهش‌یافته (RISC) هستند که برای محاسبات با کارایی بالا بهینه شده‌اند. این سرورها معمولاً برای محاسبات علمی، شبیه‌سازی‌های مهندسی و سایر برنامه‌هایی که به قدرت پردازش زیادی نیاز دارند، کاربرد دارند. آن‌ها اغلب با شتاب‌دهنده‌های سخت‌افزاری تخصصی، مانند واحدهای پردازش گرافیکی (GPU) طراحی می‌شوند تا عملکرد آن‌ها بهبود یابد.

 

Scalable Line  (SL)

مدل‌های سرور SL مبتنی بر رک هستند. این مدل‌ها بیشتر در مراکز داده و محیط‌هایی که حداکثر توان محاسباتی مورد نظر است استفاده می‌شوند.

 

 


سرورهای اچ‌پی

 

کدام ‌نسل‌های سرور اچ پی در دسترس هستند؟

در حال حاضر برخی از مدل‌های سرور، در برخی از نسل‌ها تولید نمی‌شوند. همچنین، کمتر می‌توانید سرور‌هایی با نسل قبل از 7 را پیدا کنید. سرورهای قدیمی علاوه بر کاربردهای محدود، ممکن است با پردازنده‌ها و کارت گرافیک‌های جدید نیز هم‌خوانی نداشته باشند.

 

محدودیت‌‌های استفاده از نسل‌های قدیمی‌تر سرور اچ‌پی

توجه به این نکته ضروری است که استفاده از نسل‌های قدیمی سرورهای HP ممکن است با محدودیت‌های خاصی همراه باشد. این سرورها ممکن است با جدیدترین نرم‌افزارها و برنامه‌های کاربردی سازگار نباشند، که می‌تواند عملکرد آن‌ها را محدود کند.

علاوه بر این، سرورهای قدیمی ممکن است به پایان عمر خود رسیده باشند و دیگر به‌روز‌رسانی‌های امنیتی یا پشتیبانی فنی را از HP دریافت نکنند. این می تواند کسب‌و‌کارها را در برابر تهدیدات امنیتی و نقص سیستم آسیب‌پذیر کند.

بنابراین، توصیه می‌شود از آخرین نسل‌های سرورهای اچ پی که با نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های فعلی سازگار بوده و پشتیبانی فنی و آپدیت‌های امنیتی مداوم را دریافت می‌کنند، استفاده کنید.

با این حال، اگر یک کسب‌و‌کار تازه تاسیس و یا ساده دارد و یا بودجه شما محدود است، خرید انواع قدیمی‌تر، یک راه حل مقرون‌به‌صرفه محسوب می‌شود.

 

سرورهای رک، بلید و برج برای چه کسب‌و‌کارهای مناسب هستند؟

سرورهای Rack طوری طراحی شده‌اند که در رک‌های سرور استاندارد نصب شوند و معمولاً در اندازه‌های 1U، 2U یا 4U هستند. آن‌ها برای مشاغلی که به تعداد زیادی سرور در یک فضای کوچک نیاز دارند ایده‌آل هستند. سرورهای Blade شبیه سرورهای رک هستند اما به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که فشرده‌تر و ماژولار باشند. آن‌ها معمولاً در یک محفظه تیغه قرار می‌گیرند و می‌توانند بدون خاموش.کردن کل سیستم اضافه یا حذف شوند.

سرورهای برج سرورهای مستقلی هستند که برای قرارگرفتن روی میز یا زمین طراحی شده‌اند. آن‌ها معمولاً بزرگ‌تر از سرورهای Rack یا Blade هستند و برای مشاغلی که به یک سرور واحد یا تعداد کمی سرور نیاز دارند، ایده‌آل هستند. سرورهای برج را می‌توان به‌راحتی ارتقا یا گسترش داد. این ویژگی، آن‌ها را برای مشاغلی که به انعطاف‌پذیری نیاز دارند، ایده‌آل می‌کند.

 

به‌طور کلی، انتخاب سرور، وابسته به نیازهای کسب‌و‌کار و امکانات نسل‌های مختلف و مدل‌های گوناکون سرور است. با استفاده از اطلاعات ارائه‌شده در این مقاله، می‌توانید راحت‌تر سرورهای مناسب برای کسب‌و‌کار خود را انتخاب کنید.

 

 

 



سلب مسئولیت: سایت شهرخبر صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و هیچ مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.