بازار
چهارشنبه 12 اردیبهشت 11:57

 

همیشه مسافرت‌ها هزینه‌های پیش‌بینی‌نشده زیادی را در پی دارند. بسیاری از مسافران برای جلوگیری از چنین هزینه‌هایی، از بیمه مسافرتی استفاده می‌کنند. بیمه‌ های مسافرتی نیز مانند هر کدام از بیمه ‌های دیگر، فقط موارد به‌خصوصی را پوشش می‌دهند و رخدادهای دیگر، تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرند. سوالی که در این میان وجود دارد، این است که چه مواردی تحت پوشش بیمه مسافرتی نیستند؟ در ادامه، ضمن معرفی بیمه مسافرتی، مواردی که تحت پوشش بیمه نیستند را نیز شرح خواهیم داد.

بیمه مسافرتی چیست؟

همان‌طورکه از نام بیمه مسافرتی مشخص است، نوعی از بیمه است که برای مسافرت صادر می‌شود. داشتن بیمه مسافرتی برای ورود به بعضی از کشورهای خارجی الزامی بوده و صرفا با دریافت ویزا نمی‌توان به این کشورها سفر کرد. باتوجه‌به هزینه‌های درمانی بالا، داشتن این نوع بیمه کاملا منطقی بوده و پیشنهاد می‌کنیم که حتی اگر کشور مقصد الزامی برای داشتن بیمه ایجاد نکرده بود، حتما نسبت به دریافت بیمه مسافرتی اقدام کرده تا از پرداخت هزینه‌های سنگین احتمالی جلوگیری شود.

بیمه مسافرتی را باتوجه‌به نوع سفر می‌توان به دسته‌های مختلفی تقسیم‌بندی کرد. یکی از محبوب‌ترین‌ها، بیمه مسافرتی دانشجویی است که برای دانشجویانی که در خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند صادر می‌شود. نوعی دیگر از بیمه مسافرتی، بیمه مسافرتی شینگن است؛ افرادی که قصد سفر به کشورهای حوزه شینگن را دارند این نوع بیمه را دریافت می‌کنند. نوع آخر بیمه مسافرتی، بیمه SOS است که درواقع شرکتی داخلی بوده و بیمه آن نه‌تنها داخل ایران، بلکه خارج از کشور نیز اعتبار دارد.

لازم به ذکر است که در زمان کرونا نوعی از بیمه مسافرتی نیز ارائه می‌شد که تمامی هزینه‌های مرتبط با این بیماری را پوشش می‌داد. بدین معنا که اگر مسافر دچار بیماری کرونا می‌شد، تمامی هزینه‌های درمان ازجمله هزینه‌های بیمارستان و دارو توسط بیمه پرداخت می‌شد.

مواردی که تحت پوشش بیمه مسافرتی نیستند

هر کدام از شرکت‌های بیمه اصول خاص خود را دنبال می‌کنند و بخش‌نامه‌ای متفاوت دارند؛ اما معمولا تعدادی از اصول در بین تمامی این شرکت‌ها مشترک هستند. مواردی که توسط هیچ‌کدام از بیمه ‌ها تحت پوشش قرار نمی‌گیرند را در ادامه خواهیم گفت.

صدمات ناشی از مشکلات ذهنی و روانی

اگر شخص بیمه‌شده خودکشی کرده یا این‌که به‌خاطر مشکل روانی به خود آسیبی وارد کند، بیمه هزینه‌ای را پرداخت نخواهد کرد. تفاوتی ندارد که خسارت واردشده، جسمی یا مالی باشد.

صدمات ناشی از بلایای طبیعی

باتوجه‌به این‌که بلایای طبیعی به‌صورت روتین اتفاق نمی‌افتند، توسط بیمه مسافرتی پوشش داده نمی‌شوند. بیمه هیچ هزینه‌ای بابت خسارات ناشی از سیل، زلزله، رانش زمین و ...، پرداخت نخواهد کرد.

 

هزینه‌های پزشکی قابل ‌پیش‌بینی

بعضی از هزینه‌های پزشکی در دسته هزینه‌های قابل ‌پیش‌بینی قرار می‌گیرند و به‌همین‌خاطر تحت پوشش بیمه نیستند. برای مثال، هزینه‌های مرتبط با زایمان یا سقط‌جنین جزو این دسته محسوب می‌شوند؛ همچنین هزینه‌های اقداماتی مانند تزریق واکسن که اقدامی درمانی به‌حساب نمی‌آیند هم در دسته هزینه‌های پزشکی قابل پیش‌بینی هستند؛ علاوه‌براین، اگر بیمه‌گذار دارای بیماری سابقه‌دار باشد نیز هزینه‌ای توسط بیمه پرداخت نخواهد شد. لازم به ذکر است که درمان‌های غیرحیاتی مانند فیزیوتراپی نیز تحت پوشش بیمه نیستند و هزینه‌ها باید به‌صورت شخصی پرداخت شوند.

هزینه‌های ناشی از اعمال خلاف عرف

درصورتی‌که بیمه‌گذار در کارهای مجرمانه یا فعالیت‌های غیراخلاقی مانند شرط‌بندی یا دعوا شرکت کرده و خسارتی ببیند، بیمه به پرداخت هیچ‌گونه هزینه‌ای موظف نیست؛ همچنین صدماتی که به‌خاطر نوشیدن الکل یا مصرف مواد مخدر نیز متوجه بیمه‌گذار می‌شوند تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرند.

هزینه‌های ناشی از خسارات جنگی

درصورتی‌که بیمه‌گذار از مسائلی مانند جنگ، تروریسم، شورش، تجاوز نظامی و ...، آسیب ببیند، بیمه تعهدی در رابطه با پرداخت خسارت ندارد.

خسارات ناشی از رخدادهای هسته‌ای

اگر بیمه‌گذار تحت تابش تشعشعات هسته‌ای قرار بگیرد یا این‌که از رخدادهای رادیواکتیو آسیب ببیند، هزینه‌های درمانی توسط بیمه پرداخت نخواهند شد.

صدمات ناشی از شرکت در فعالیت‌های ورزشی و تفریحی خطرناک

بعضی از فعالیت‌های ورزشی و تفریحی به‌صورت معمول انجام نمی‌شوند و خطرات زیادی را نیز در پی دارند. برای مثال، درصورتی‌که بیمه‌گذار در مسابقات مشت‌زنی شرکت کرده و آسیب ببیند، شرکت بیمه مسافرتی موظف به پرداخت هزینه نخواهد بود.

 

قیمت بیمه مسافرتی

نه‌تنها در رابطه با دریافت بیمه مسافرتی، بلکه در رابطه با دریافت هر نوع خدمات، قیمت یکی از مهم‌ترین مباحث است. قیمت نهایی بیمه مسافرتی معمولا به سه عامل سن مسافر، مدت‌زمان سفر و مقصد سفر بستگی دارد. معمولا مسافرانی که بین ۱۳ تا ۶۵ سال سن دارند کم‌ترین هزینه را باید پرداخت کنند و مسافرانی که بین ۷۶ تا ۸۰ سال سن دارند، بیشترین هزینه؛ همچنین بعضی از شرکت‌های بیمه مسافرتی به افرادی که بیش از ۸۰ یا ۸۵ سال سن دارند، خدماتی ارائه نمی‌دهند.

در‌مورد مدت‌زمان سفر، باید بگوییم که معمولا بیشترین زمانی که مسافر می‌تواند به‌صورت متوالی تحت پوشش بیمه باشد، ۹۲ روز است. البته اعتبار بیمه می‌تواند تا یک سال باشد؛ اما نمی‌توان بیش از ۹۲ روز متوالی تحت پوشش بیمه بود. تأثیر مقصد سفر نیز بدین‌صورت است که بیمه مسافرتی مرتبط با هر کدام از کشورها باتوجه‌به هزینه‌های درمانی آن‌ها، قیمت متفاوتی دارد.

خرید بیمه مسافرتی از وب‌سایت فلای تودی

امروزه بسیاری از گردشگران برای این‌که در وقت و انرژی خود صرفه‌جویی کنند، تمامی خدمات موردنیازشان را ازطریق اینترنت دریافت می‌کنند. وب‌سایت‌های زیادی هستند که در زمینه گردشگری فعالیت کرده و خدمات متنوعی را به کاربران خود ارائه می‌دهند. اگر قصد رفتن به مسافرتی خارجی را دارید و می‌خواهید نسبت به دریافت بیمه مسافرتی اقدام کنید، پیشنهاد می‌کنیم که بدون فوت وقت به وب‌سایت فلای تودی مراجعه کرده و نه‌تنها بیمه مسافرتی، بلکه سایر ملزومات سفر را نیز ازطریق همین وب‌سایت تهیه کنید.

فلای تودی یکی از بزرگ‌ترین آژانس‌های مسافرتی کشور است که از سال ۱۳۹۵ تاکنون فعال بوده و توانسته تا در تمامی این سال‌ها با ارائه خدماتی درجه‌یک، رضایت کاربران را نسبت به خود جلب کند. امروزه گستره خدمات این آژانس نه‌تنها بیمه مسافرتی، بلکه سایر بخش‌های گردشگری را نیز پوشش داده و برای رفتن به سفرهای داخلی و خارجی می‌توان از خدمات فلای تودی بهره‌مند شد. اگر شما نیز می‌خواهید سفری خاطره‌انگیز را برای خود و خانواده‌تان رقم بزنید، پیشنهاد می‌کنیم که به‌هیچ‌عنوان فلای تودی را از دست ندهید.



سلب مسئولیت: سایت شهرخبر صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و هیچ مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.