چکیده : اگر همواره با گرفتگی لوله های فاضلاب مواجه میشوید و درباره علت وقوع آن اطلاعاتی ندارید در این مقاله کامل یاد میگیرید که از گرفتگی لوله جلوگیری کنید و با دلایل آن آشنا میشوید.
گرفتگی لولههای فاضلاب میتواند سریالی از مشکلات را به وجود بیاورد که نهتنها آزاردهنده هستند، بلکه به سلامتی و محیط زندگی شما هم آسیبهای جدی میرسانند. برخی از این مشکلات شامل بوی بد، رشد قارچ، کپک و خطر نشت آب به ساختار ساختمان میشوند. علاوهبراین، گرفتگیهای شدید میتوانند پساب را از لولههای فاضلاب به خانه شما برگردانند که این موضوع هم شما را با خطرهای جدی بهداشتی روبهرو میکند. در این مقاله، با ما همراه باشید تا در کنار آشنایی با علت گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه و توالت، روشهای موثری را برای پیشگیری از گرفتگی لوله یاد بگیرید. برای یادگیری روش ها و اطلاعات لوله بازکنی به صفحه وبلاگ لوله بازکنم مراجعه کنید.
علت گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه چیست؟
دلیلهای زیادی میتوانند در گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه نقش داشته باشند. ازایندست میتوانیم به تجمع چربیها، روغنها و انواع صابون اشاره کنیم. این مواد لایههای سختی را داخل لولهها ایجاد میکنند که رفتهرفته باعث تنگ شدن لوله و گرفتگی آن میشوند. همچنین، مواد غذایی نشاستهای مانند پاستا، سیبزمینی و برنج، هنگام ترکیب شدن با آب، منبسط میشوند و با تبدیل شدن به مادهای چسبنده، جریان آب را مسدود میکنند. تفالههای قهوه و چای هم عملکردی مشابه مواد نشاستهای دارند و میتوانند در ترکیب با آب، مسیر لولهها را مسدود سازند. اشیای کوچک و اسباببازیهای کودکان هم ممکن است به طور تصادفی درون سینک بیفتند و گرفتگی را به وجود بیاورند.
راههای پیشگیری از انسداد لولههای زهکشی در آشپزخانه چیستند؟
علت گرفتگی لوله فاضلاب هرچه که باشد، میتوانید با بهکار بستن روشهای زیر تا حدودی جلوی آن را بگیرید. به چند مورد از این روشهای کاربردی برای جلوگیری از گرفتگی لوله، توجه کنید.
-
نصب صافی یا توری روی دهانه فاضلاب میتواند از ورود تکههای بزرگ غذا و دیگر زبالهها به لولهها جلوگیری کند. این روش، به نسبت ارزان است و جلوی مشکلات بزرگ را میگیرد.
-
هرگز روغن یا چربیهای حیوانی را در سینک نریزید. درعوض، آنها را در یک ظرف جمعآوری کنید و در سطل زباله بیندازید.
-
شستشوی منظم لولهها با آب داغ میتواند به حل کردن چربیها و جلوگیری از تجمع آنها کمک کند. برای این کار، هر چند وقت یک بار، مقداری آب جوش را در سینک بریزید تا چربی انباشتهشده در دیواره لولهها ذوب شود.
-
بهصورت هفتگی، ترکیب جوششیرین و سرکه را در سینک بریزید. این کار میتواند به پاکسازی رسوبهای کوچک و جلوگیری از گرفتگیهای بزرگتر کمک کند.
-
از دور ریختن مواد غذایی نشاستهای مانند پاستا و برنج در سینک خودداری کنید؛ چون این مواد منبسط میشوند و گرفتگی در لولههای فاضلاب آشپزخانه را به وجود میآورند.
روشهایی که توضیح دادیم میتوانند به بهبود کارکرد سیستم لولهکشی شما کمک کرده و مواردی را که بهعنوان علت گرفتگی لوله فاضلاب آشپزخانه شناخته میشوند، مهار کنند. در مراکز خدماتی مانند لوله بازکنی گلشهر کرج نیز اطلاعاتی راجب پیشگیری از گرفتگی لوله صحبت شده است.
علت گرفتگی لوله فاضلاب توالت چیست؟
دلیلهای مختلفی میتوانند دستبهدست هم دهند و شما را با گرفتگی لوله فاضلاب توالت روبهرو کنند؛ مثلا انداختن دستمالکاغذی، اسباببازی، اشیای مختلف، محصولات بهداشتی و مو داخل چاه توالت، نفوذ ریشه درختان و گیاهان به درون لوله، تجمع مواد معدنی، گچ، قیر و غیره از شایعترین علتهای گرفتگی لوله فاضلاب توالت هستند. شما میتوانید با دیدن علائمی مانند بالا آمدن آب از حفره چاه توالت، کُند بودن جریان حرکت آب، سخت بودن تخلیه، پیچیدن بوی نامطبوع در فضای توالت و حتی محیط خانه، شنیدن صدای عجیب و غرغر مانند هنگام تخلیه آب از لوله فاضلاب به گرفتگی لوله شک کنید.
چگونه از گرفتگی لوله فاضلاب توالت جلوگیری کنیم؟
معمولا علت گرفتگی لوله فاضلاب توالت را باید در چیزهای سادهتری جستجو کرد. خوشبختانه، چند راهکار ساده وجود دارند که میتوانید با استفاده از آنها جلوی گرفتگی لوله چاه فاضلاب توالت را بگیرید. این راهکارها از قرار زیر هستند:
-
مراقب چیزهایی که خواسته یا ناخواسته داخل چاه توالت میافتند باشید. در این لولهها جز آب و فضولات انسانی نباید چیزی دیگری وجود داشته باشد؛ بنابراین، حتی اگر با محصولاتی روبهرو شدید که روی آنها عبارت «قابل حل در آب» را نوشته بودند، از انداختنشان داخل چاه توالت خودداری کنید.
-
مطمئن شوید که در مخزن توالت بهاندازه کافی آب وجود دارد و با هر بار کشیدن سیفون حجم مناسبی از آب را روانه لولهها میکند.
-
استفاده از ترکیبهای خانگی برای جلوگیری و حتی پیشگیری از ایجاد گرفتگی در چاه توالت، ایده خوبی است. شما میتوانید از جوششیرین، سرکه و کمی مایع دستشویی برای این کار کمک بگیرید. برای این کار، نصف فنجان جوششیرین را درون کاسه توالت بریزید، سپس چند قطره مایع دستشویی و حدود 100 گرم سرکه سفید را هم وارد حفره کنید. به این مواد اجازه دهید که حدود 60 دقیقه بمانند، سپس چندین بار سیفون توالت را بکشید.
این راهکارها میتوانند تا اندازه زیادی از گرفتگی لولههای فاضلاب توالت جلوگیری کنند؛ البته تا زمانی که با گرفتگیها عمیق یا مشکلات اساسی روبهرو نشوید.
مطمئنترین راه برای باز کردن گرفتگی لوله چاه فاضلاب چیست؟
روش باز کردن لوله فاضلاب به علت گرفتگی آن بستگی دارد. درواقع، نکته اصلی انتخاب روشی است که ارزش امتحان کردن را داشته باشد و زمان یا هزینه شما را به هدر ندهد. در این زمینه، بهترین راه کمک گرفتن از نیروهای متخصص است. این افراد میتوانند با تشخیص علت گرفتگی چاه توالت یا آشپزخانه، بهترین روش را برای برطرف کردن این گرفتگی به شما پیشنهاد دهند. در حالت کلی و در یک موقعیت عادی، فرد متخصص از دستگاههای فنرزن برقی برای برطرف کردن گرفتگیها استفاده میکند. این دستگاهها میتوانند بهراحتی رسوبهای ایجادشده در لولهها را باز کنند و کار را با قیمت بهتری انجام دهند.
باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب را به افراد متخصص بسپارید
در طول این مقاله سعی کردیم شما را با علت گرفتگی لوله فاضلاب آشنا کنیم. اگر این گرفتگیها سطحی باشند با چند بار تلمبه زدن یا استفاده از مواد لولهبازکنی که در بازار وجود دارند میتوانید از دستشان راحت شوید؛ ولی اگر جدی باشند، بدون کمک نیروی متخصص نمیتوانید از پسشان بربیایید.
استفاده از خدمات مجموعه لوله بازکنم، میتواند بهراحتی مشکل شما را حل کند. این مجموعه که از افراد متخصص و قابلاعتماد در زمینه باز کردن انواع گرفتگیها در لوله فاضلاب آشپزخانه و توالت تشکیل شدهاست، میتواند در عرض 20 دقیقه، با رعایت مسائل بهداشتی، ارائه ضمانتنامه و کار با ارزانترین هزینه، گرفتگی فاضلاب را با دستگاههای حرفهای برطرف کند. خدمات شبانهروزی و پشتیبانی عالی از مشتریان هم دو مورد دیگر از خدمات مثالزدنی این مجموعه هستند. اگر با گرفتگی در چاه فاضلاب خود درگیر هستید و میخواهید این مشکل را سریع، خوشقیمت و حرفهای حل کنید، با مجموعه تخصصی لوله بازکنم تماس بگیرید. برای تماس با این مجموعه نام " لوله بازکنم " را در گوگل جستجو کنید.