بازار
شنبه 1 دی 8:37

متاسفانه این روزها اولین فکری که بعد از خبر ابتلا به یک مشکل جسمی و نیاز به جراحی جهت درمان آن به فکر بیمار یا همراهان ایشان می‌رسد، این جمله است: «هزینه این عمل چقدر می‌شود؟» یکی از جراحی‌های متداول در حوزه قلب و عروق، تعبیه و کاشت ضربان‌ساز یا به اصطلاح باتری قلب است. هزینه این عمل مانند سایر جراحی‌های قلبی بالا است؛ اما خبر خوش اینکه هزینه باطری قلب با بیمه تکمیلی قابل پرداخت است و افراد دارای بیمه تکمیلی درمان، تنها باید فرانشیز هزینه عمل را پرداخت کنند. 

باتری قلب برای چه کسانی استفاده می‌شود؟

یکی از بیماری‌های قلبی بسیار متداول در افراد میانسال و سالمند، آریتمی قلبی است. خوشبختانه این بیماری در بسیاری از افراد با مصرف دارو کنترل می‌شود. اما در مواردی که دارو پاسخگو نباشد، پزشکان به سراغ درمان‌هایی نظیر ایجاد شک، سوزاندن کانون مشکل‌ساز با کاتتر یا استفاده از ابزارهای قابل کاشت می‌روند. در حال حاضر از دو دستگاه برای مرتب‌سازی ضربان قلب استفاده می‌شود؛ ضربان ساز (pacemaker) و دفیبریلاتور (ICD). این دستگاه‌ها پس از بررسی وضعیت پمپاژ خون، با ارسال پیام‌های الکتریکی، موجب تحریک ماهیچه‌های قلب می‌شوند و به این ترتیب، ضربان قلب به حالت عادی باز می‌گردد.

کدام بیمه‌ها هزینه کاشت باتری قلب را پرداخت می کنند؟

تمامی بیمه‌های تکمیلی با پوشش جراحی تخصصی، هزینه عمل کاشت باطری قلب یا پیس‌میکر (pacemaker) را پرداخت می‌کنند. شرکت‌های مختلف بیمه تکمیلی درمان را در قالب طرح‌های مختلف با قیمت‌های گوناگون ارائه می‌دهند تا تمامی اقشار جامعه توانایی تهیه این پشتوانه مالی را هنگام روزهای سخت بیماری کنار خود داشته باشند.

اگر در نظر بگیریم هزینه این عمل طبق تعرفه دولتی 70 میلیون تومان باشد، در صورت داشتن بیمه تکمیلی با فرانشیز 10%، بیمار تنها 7 میلیون از این هزینه را پرداخت می‌کند. البته با بهره‌مندی از بیمه پایه، این مبلغ کمتر هم می‌شود.

برای اینکه بهتر شرایط طرح‌های گوناگون بیمه تکمیلی درمان شرکت‌های بیمه را درک کنید، در جدول زیر به مقایسه طرح‌های مختلف ارائه شده توسط بیمه تکمیلی دی پرداخته‌ایم:

 

سقف تعهدات طرح‌های بیمه تکمیلی دی
/
نوع پوشش

طرح 3 ستاره

طرح ۴ ستاره

طرح ۵ ستاره

طرح ۶ ستاره

طرح ۷ ستاره

طرح ۸ ستاره

جراحی تخصصی (شامل عمل باتری قلب)

40 میلیون

40 میلیون

100 میلیون

80 میلیون

80 میلیون

200 میلیون

خدمات بیمارستانی

20 میلیون

20 میلیون

50 میلیون

40 میلیون

40 میلیون

100 میلیون

پاراکلینیکی گروه اول

-

1 میلیون

2 میلیون

-

2 میلیون

4 میلیون

پاراکلینیکی گروه دوم

-

1/5 میلیون

3 میلیون

-

3 میلیون

6 میلیون

جراحی سرپایی

-

1/5 میلیون

3 میلیون

-

3 میلیون

6 میلیون

خدمات آزمایشگاهی

-

1 میلیون

2 میلیون

-

2 میلیون

4 میلیون

آمبولانس درون شهری

0/5 میلیون

0/5 میلیون

1 میلیون

1 میلیون

1 میلیون

2 میلیون

زایمان

-

4 میلیون

5 میلیون

-

8 میلیون

10 میلیون

ویزیت و دارو

-

1 میلیون

1/5 میلیون

-

2 میلیون

3 میلیون

دندانپزشکی

-

-

1 میلیون

-

-

2 میلیون

نازایی

-

4 میلیون

5 میلیون

-

8 میلیون

10 میلیون

سمعک

-

1 میلیون

1/5 میلیون

-

2 میلیون

3 میلیون

توجه: تمامی قیمت‌های ذکر شده در جدول به تومان است.

 

تفاوت این طرح‌ها در تنوع پوشش‌ها و سقف تعهد مالی است. به عنوان مثال، بیمه دی در طرح 3 ستاره بیمه تکمیلی درمان، سقف پوشش کاشت باتری قلب را که در دسته جراحی‌های تخصصی قرار می‌گیرد، به مبلغ 40 میلیون تومان تعیین کرده است. در حالی که در طرح 8 ستاره این شرکت، این سقف پوشش به طور قابل توجهی افزایش یافته و به 200 میلیون تومان ارتقا می‌یابد.

برای عمل باتری قلب کدام بیمه تکمیلی بهتر است؟

تقریبا تمامی طرح‌های بیمه تکمیلی پوشش جراحی تخصصی را ارائه می‌دهند؛ اما مسئله‌ای که حائز اهمیت است، سقف تعهدات مالی در این پوشش و نحوه کلی عملکرد شرکت بیمه‌گر است. سقف تعهد جراحی تخصصی هنگام خرید بیمه‌نامه مشخص است و شما از آن مطلع می‌شوید. اما چطور باید بهترین شرکت بیمه را انتخاب کنیم؟ برخی از نکات کاربردی در انتخاب شرکت بیمه‌گر به شرح زیر است:

  1. بررسی میزان رضایت‌مندی بیمه‌گزاران فعلی این شرکت
  2. مقایسه هزینه ارائه خدمات (قیمت بیمه‌نامه)
  3. بررسی میزان فرانشیز
  4. سطح توانگری مالی شرکت
  5. در دسترس بودن شعب پرداخت خسارت

در حال حاضر اگر بخواهیم به چند شرکت پیشرو در بحث ارائه خدمات بیمه تکمیلی درمان اشاره کنیم، می‌توان به شرکت‌های بیمه دی، بیمه سامان، بیمه تعاون، بیمه SOS و بیمه آسیا اشاره کرد.

نکاتی در خصوص استفاده از بیمه تکمیلی برای جبران هزینه باتری قلب

نکات استفاده از بیمه تکمیلی عمل باتری قلب شامل موارد زیر است:

●       هزینه عمل بر اساس تعرفه دولتی ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت محاسبه و به بیمه‌گزار پرداخت می‌شود. در نتیجه اگر شخصی عمل خود را در بیمارستان خصوصی انجام دهد، هزینه‌های پرداختی تا سقف مشخصی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

●       در صورت انجام جراحی در مراکز طرف قرارداد بیمه دی، سهم بیمه‌گر همان لحظه از مبلغ پرداختی کسر می‌شود و بیمار تنها مبلغ فرانشیز را پرداخت می‌کند.

●       افرادی که از بیمه تکمیلی افرادی استفاده می‌کنند، باید پیش از عمل، مدارک پزشکی خود را به تایید پزشک معتمد شرکت بیمه‌گر برسانند؛ در غیر این صورت هزینه کاشت باتری قلب تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نمی‌گیرد. در بیمه‌های تکمیلی گروهی نیازی به تایید پزشک معتمد برای استفاده از این پوشش نیست.

●       دوره انتظار جراحی تخصصی (کاشت باتری قلب) در بیمه‌های تکمیلی انفرادی 3 ماه است. در بیمه‌های تکمیلی گروهی، با بیشتر از 1000 بیمه‌گزار، استفاده از این پوشش نیازی به دوره انتظار ندارد.

●       افرادی که پیش از خرید بیمه تکمیلی از ناحیه قلب با مشکل مواجه شده باشند، نمی‌توانند هزینه عمل باتری قلب را با بیمه تکمیلی پرداخت کنند. مگر در بیمه‌های گروهی با بیش از 1000 بیمه‌گزار.

داشتن بیمه تکمیلی برای مواجهه با خطرات غیرقابل پیش‌بینی مثل بیماری‌های قلبی و عروقی الزامی است. شاید امروز شما در سلامت کامل به سر ببرید، اما بیماری هیچ‌گاه با خبر قبلی به سراغ شما نمی‌آید. در نتیجه به شما پیشنهاد می‌کنید برای آینده خود و عزیزانتان، یک بیمه تکمیلی مناسب با سطح پوشش مناسب انتخاب کنید تا در صورت بروز بیماری‌های مختلف، به یکباره متحمل هزینه‌های سنگین نشوید.



سلب مسئولیت: سایت شهرخبر صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و هیچ مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.